Teach First UK
Teach First Norway - Lær å lede
Hovedinnhold

Skriv ut

Teach First UK

2008-kullet av engelske Teach First-kandidater

Etter inspirasjon fra Teach For America, ble Teach First startet i England i 2002.

CEO og grunnlegger av Teach First i England, Brett Wigdortz, tok i 2002 en pause fra jobben som konsulent ved McKinsey i London for å utvikle forretningsideen om Teach First. Godt hjulpet av kolleger ved McKinsey og et samarbeid med Canterbury Christ Church University, ble ideen en realitet samme år.

Teach First startet i London, og har vokst til en landsdekkende organisasjon med flere hundre ansatte. Teach First har nå spredt seg til utover til flere regioner i England - og de samarbeider nå også med Wales.

Programmet har vært en stor suksess; både kandidatenes personlig utvikling og deres resultater på skolene høster stor anerkjennelse.

Teach First er støttet av flere av Englands største og ledende selskaper, og blant hovedsponsorene finner vi kjente selskaper som Accenture, Credit Suisse, Delotte, Goldman Sachs, HSBC, JP Morgan, Lehman Brothers, og PriceWaterhouseCoopers.

Teach First blitt et av de mest populære karriereveiene blant nyutdannede i England. På den prestisjetunge ”The Times Top 100 Graduate Employers”-lista, kjemper Teach First i toppen om å være Englands mest attraktive arbeidsgivere for graduates!

HRH Prins Charles er Teach First UKs høye beskytter.

Besøk Teach First UKs hjemmeside for mer informasjon.

Share |