Teach First Norway - Lær å lede
Hovedinnhold

Skriv ut

Om Teach First

14 kandidater av det aller første TFN-kullet (Fotograf: Harald Petteren/Statoil)

Teach First Norways MISJON er å møte store utfordringer innen utdanning og realfagene ved å utvikle dyktige nyutdannede til effektive og inspirerende lærere og ledere.

Som Teach First-kandidat vil du jobbe fulltid som matematikk- og/eller naturfagslærer på en utfordrende ungdoms- eller videregående skole i Oslo samtidig som du følger et krevende utdannings- og utviklingsprogram. Dette programmet inkluderer intensiv opplæring i England, formell lærerkvalifisering, kompetanseutvikling i regi av Statoil og tett oppfølging av mentorer og veiledere.

Etter 2 år, ved fullført Teach First-program, er du garantert fast ansettelse i Osloskolen samt mulighet for jobbintervju i Statoil, avhengig av Statoils behov og dine kvalifikasjoner og kompetanse.

Teach First Norway bygger på Teach First-programmet i England. Konseptet startet opprinnelig i USA, og har nå spredt seg til flere land rundt om i verden.

Bak Teach First Norway står tunge aktører innen næringsliv, skole, og utdanning.

Partnere

Bak Teach First Norway står ledende aktører innen næringsliv, skole og utdanning.

Teach First i verden

Teach First Norway er et helt nytt initiativ i Norge, men konseptet er en etablert suksess fra USA og England som nå sprer seg til land over hele verden.